28.02.2020

Obilježavanje: 1. MART - Dan nezavisnosti

Tradicionalna priredba povodom jednog od najznačajnijih praznika naše jedine Bosne i Hercegovine nije izostala ni ove godine.

Pogledajte dio atmosfere sa pripredbe ......

 

 

 

 1. MART - Dan nezavisnosti

04.03.2019. Učenici Srednje škole za tekstil, kožu i dizajn su i ove godine svečanim programom obilježili jedan od najznačajnijih datuma u historiji naše domovine.

Direktor škole Behudin Rovčanin, prof. se emotivnim govorom prisutnim ovaj put obratio kao historičar a učenica Oruč Selma je govorila zapis o Bosni i Hercegovini. Pogledajte ....

 

 

 

28.02.2018. Srednja škola za tekstil, kožu i dizajn je kao i svake godine do sada prigodnim programom obilježila jedan od najvažnijh datuma u novijoj historiji hiljadugodišnje Bosne i Hercegovine.

 

27.02.2018. Tradicionalno kao i svake godine članovi debatnog kluba i CIVITAS sekcije povodom Dana nezavisnosti BiH prikladnim programom obilježili su taj bitan datum.  Programu prisustvovale pedagogica škole Almedina Pašić-Muratović, Amela Stambol i Elbasa Mulić kao i učenici I-3 razreda. Voditeljica programa Ena Lošić III-1. Hvala svim članovima na doprinosu i suradnji!