DONACIJA

28.01.2020

Zahvaljujući velikodušnoj donaciji Centra za kulturu dijaloga i dir. Sanji Vlaisavljević biblioteka Srednje škole za tekstil, kožu i dizajn bogatija je za 22 knjige World book.

Veliko hvala direktorici Centra za kulturu dijaloga Sanji Vlaisavljević i Nadini Balagić što se uvijek sjete debatanata naše škole. Hvala!

 

18.02.2019.

Kao rezultat dvogodišnje uspješne suradnje Ambasada Kraljevine Norveške Srednjoj školi za tekstil, kožu i dizajn uručila je donaciju 7 monitora za računare.

Veliko hvala gospođi Željki V. koja se sjetila naših učenika koji su učestvovali u radionicama koje su se realizovale na engleskom jeziku.

Tema radionica je bila: Uključivanje mladih u društvo. Učenici, debatanti koji su prisustvovali i učestvovali u radionicama su Edo Demirović IV-3 i Denis Bogućanin IV-3.

Profesorica koja je koordinirala aktivnostima Alma Ahmethodžić.

Hvala profesoru Behudinu Kozici, učenicima Farisu Bešliću IV-1 i Enisu  koliću IV-1 koji su vrijednu donaciju smjetili u školske prostorije.

 

 

4.12.2017.

Inza - Institut zaštite od požara i eksplozije donirali su sportsku opremu  (10 patika, 10 majica i 10 šorceva) za žensku nogometnu ekipu Srednje škole za tekstil, kožu i dizajn.

Institutu želimo puno sreće i uspjeha u njihovom radu. Koristimo i ovu priliku da im se srdačno zahvalimo.